Welke verf is geschikt voor welke ruimte?

Er zijn ruimtes die aardig wat te verduren krijgen. Neem bijvoorbeeld de gang en de kinderkamer. Ook wil je graag dat ruimtes zoals de keuken en badkamer gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarom bieden wij de Licetto: een zeer matte, egale verf zonder kleurnuances, die waterafstotend en krasvast is. De wand is dus gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje, en er zullen geen glans vlekken achterblijven.

Naast de Licetto bestaat ons assortiment uit kalkverf, krijtverf, Marrakech Walls met beton- of Tadelakt look, Traditional Paint lak. Ook bieden wij diverse aanvullende producten zoals kwasten, producten voor de voorbereiding zoals primers op kleur en voor de afwerking een sealer om de wanden waterafstotend te houden.

Verf met respect voor mens en natuur

Wij maken onze verf met liefde en respect voor mens en natuur. Zo gebruiken wij uitsluitend 100% natuurlijke en organische pigmenten, en houden wij het percentage VOS zo laag mogelijk. Onze VOS waarde zit zelfs bij al onze producten ver onder de EU norm, tot zelfs 0%.

Daarnaast is al verf op waterbasis, en bevat deze zo min mogelijk schadelijke stoffen. Door de bewuste keuze voor deze ingrediënten is de kans op een allergische reactie minimaal.

Hoe kun je de verf het beste aanbrengen.

Op welke ondergrond je welke verf kunt aanbrengen en hoe je dat het beste kunt doen, leggen wij uit in onze technische fiches. Hier staat duidelijk beschreven wat je wel en niet kunt doen met de verf. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je deze uiteraard stellen.


Ik wil een vraag stellen