Raamdecoratie

Raamdecoratie van Kavel22

Stoffencollectie in 24 Pure & Original verfkleuren

Samen met Belgische raamdecoratie fabrikant Inside Blinds heeft PURE & ORIGINAL een unieke stoffencollectie samengesteld. Voor een zo mooi mogelijke combinatie met de verschillende verfsoorten zijn de stoffen en kleuren afgestemd op de Pure & Original kleurencollectie. Bekijk deze mooie stoffen in onze Kavel22 showroom en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Verf en gordijnen combineren:De ideale match tussen raamdecoratie en verf, dat kan zomaar een lastige opgave zijn. Er zijn verschillende manieren om verf en raamdecoratie samen te combineren, dit verschilt per woonstijl en wat je zelf mooi vindt. Zo kan je de raamdecoratie laten wegvallen in het geheel, zo ontstaat er een rustige basis. Als je deze stijl wilt toepassen zoek je naar een tint waarin verf en stof het meest op elkaar lijken. Ga bijvoorbeeld voor stof en verf in dezelfde kleur, of net een tintje lichter of donkerder.Wil je graag iets meer contrast, maar dat het nog wel rustig blijft? Ga dan op zoek naar een mooie ton-sur-ton kleur. Bijvoorbeeld beige wanden met zacht vergrijsd roze vouwgordijnen. Zo krijgt de raamdecoratie voldoende body zonder te veel aandacht te trekken.Wil je juist de aandacht vestigen op de raamdecoratie? Wil je bijvoorbeeld de hoogte van het raam of het plafond accentueren, de lengte van de ruimte, of een statement maken? Kies dan voor een contrasterende kleur! Bijvoorbeeld fris blauw, trendy oker of chique donkerbruin. 

Pure & Original Fuente:Breng allure in je woning door rijke stoffen toe te passen. Fuente is een luxe, zware kwaliteit stof met een fluweel uitstraling. Door het lichte dessin heeft de stof een geleefde uitstraling waardoor deze net wat meer body krijgt. In sommige ruimtes is het prettig om het licht buiten te sluiten, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Fuente is hiervoor goed geschikt. Achter de stof wordt een tweede, verduisterende stof gemonteerd. Zo heb je aan de voorkant de echte Fuente stof, en zie je niets van de verduisterende functie. De perfecte combinatie van uitstraling en functionaliteit. Beschikbaar als overgordijn, vouwgordijn en vlakwand. De stof Fuente is samengesteld uit 90% PE en 10% VI, wassen op 30°C.,niet drogen, stomen op milde temperatuur, niet bleken, maximaal 0% krimp.

Pure & Original Rozzo: Rozzo is een stoere stof met linnen look. De stof heeft een natuurlijke uitstraling, maar wel alle voordelen welke een echte linnen stof niet heeft. Zoals de kleurechtheid en eenvoudige reiniging. Linnen look, Leverbaar in 24 kleuren, beschikbaar als overgordijn, vouwgordijn en vlakwand De stof Rozzo is samengesteld uit 90% PE en 10% LI, wassen op 30°C, niet drogen, stomen op milde temperatuur, niet bleken, maximaal 0% krimp.

Pure & Original Mezza: Wil je graag de privacy en de geborgenheid van een gordijn, zonder afgesloten te zijn van buiten? Dan is Mezza dé oplossing. De grof geweven stof laat veel licht door waardoor deze uitermate dienst doet als inbetween gordijn, Grof geweven,Leverbaar in 24 kleuren.Beschikbaar als overgordijn, vouwgordijn en vlakwand. De stof Mezza is samengesteld uit 100% PE, wassen op 30°C, niet drogen, stomen op milde temperatuur, niet bleken, maximaal 0% krimp.

OVERGORDIJNEN:Beschikbaar in Fuente, Rozzo en Mezza

VOUWGORDIJNEN:Beschikbaar in Fuente, Rozzo en Mezza

VLAKWANDEN:Beschikbaar in Fuente, Rozzo en Mezza

Naast deze mooie collectie van Pure&Original heeft Kavel22 ook nog de mooiste stoffen van ROMO, Villa Nova en Inside Blinds. Kavel22 werkt samen met een kleinschalig familiebedrijf op het gebied van de confectie. 

Wat kunt u verwachten van Kavel22; Snelle levering, maatwerk afgestemd op uw wensen, persoonlijk advies, eigen inmeet en montage dienst.