Henk & Ali

Wij vonden het tijd worden voor wat anders op de muren en de vloer, maar wilden wel graag een deel van onze bestaande meubels behouden. Na een kleur- sfeer- en vloeradvies van Kavel22 veranderde ons huis snel en eenvoudig en kreeg een geheel nieuw aanzien.

Ook de samenwerking met de vloerenspecialist verliep vlekkeloos. Met een paar prachtige nieuwe fauteuils erbij kreeg onze woonkamer een geheel nieuwe look. Voor ons mooie antieke stoeltje kozen we uit de collectie stoffen een bijpassende stof waarmee de stoel opnieuw bekleed kon worden. De meubels waar wij aan gehecht waren, namen ze mee in de totale metamorfose. Voor de wanden gebruikten we de kleuren Flannel Gray en Jade van Pure & Original.

We vonden het fijn dat op deze manier bestaand en nieuw tot een sfeervol geheel werden samengevoegd. Door kleuren en materialen en bijvoorbeeld de accessoires op elkaar af te stemmen, hebben we nu een heerlijke woonkamer in onze eigen stijl met een nieuwe uitstraling. We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!

 

 

 

 • "Wanneer ik¬†interieuradvies nodig heb, ga ik altijd naar Kavel 22."

  Sonja
 • "Ik wilde heel graag mijn favoriete kleur de hoofdrol laten spelen in mijn interieur, met het plan van KAVEL22 is dat prachtig "

  Doetie (Buitenpost)
 • "We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!"

  Henk & Ali
 • "Het contact met Kavel22 voelde voor ons als een warme douche."

  Nienke
 • "Dit is voor mij de ideale woonwinkel"

  Ingrid
 • "Ik was toe aan een totale metamorfose van mijn interieur. Zonder hulp van Kavel22 had ik dit niet voor elkaar gekregen."

  Karel
 • " In ons vorige huis hadden we ook al gebruik gemaakt van de adviezen van KAVEL22 en bij dit huis wisten we zeker dat we dat we"

  Marian
 • Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  New Classics.... nice to meet you. De nieuwe kleuren van Painting the Past voor 2019. Een paar nieuwe kleuren en een paar uit de “...

  Lees meer
 • Nieuw binnen: Bungalow

  Nieuw binnen: Bungalow

  Nieuw binnen: Bungalow. In de collecties vind je veel invloeden uit India. Bungalow's inspiratie kwam van de vele kleuren, technieken...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.