Pure & Original: Colour Collection 'The Neomodernist'

Pure & Original is een Nederlands verfmerk met een uitgebreid assortiment verf soorten en kleuren, gemaakt met respect voor mens en natuur. 

Alle Pure & Original verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, en ook de basis is zo veel mogelijk mineraal. De Classico krijtverf en Fresco kalkverf, vaak gekozen in natuurlijke grijze en beige tinten voor een landelijke, huiselijke sfeer.

Maar naast deze vergrijsde, natuurlijke kleurtonen heeft Pure & Original nog meer. Dit jaar lanceren zij de tweede ‘Colour Collection’: ‘The Neomodernist’ genaamd. Een selectie kleuren die elkaar prachtig aanvullen, en een bijzondere sfeer neerzetten.

Deze collectie weerspiegeld de interieurs van de jaren ‘30. Warme kleuren, gecombineerd met koele tinten. Oranje, geel, paars, blauw en zwart.
Colour blocking is dé trend in deze serie kleuren. Niet te hard, maar zachte tonen in poeder matte afwerking, gecombineerd met hoogglans zwart op de kozijnen en deuren voor een uniek effect.

 

 

 • "Wanneer ik¬†interieuradvies nodig heb, ga ik altijd naar Kavel 22."

  Sonja
 • "Ik wilde heel graag mijn favoriete kleur de hoofdrol laten spelen in mijn interieur, met het plan van KAVEL22 is dat prachtig "

  Doetie (Buitenpost)
 • "We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!"

  Henk & Ali
 • "Het contact met Kavel22 voelde voor ons als een warme douche."

  Nienke
 • "Dit is voor mij de ideale woonwinkel"

  Ingrid
 • "Ik was toe aan een totale metamorfose van mijn interieur. Zonder hulp van Kavel22 had ik dit niet voor elkaar gekregen."

  Karel
 • " In ons vorige huis hadden we ook al gebruik gemaakt van de adviezen van KAVEL22 en bij dit huis wisten we zeker dat we dat we"

  Marian
 • Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  New Classics.... nice to meet you. De nieuwe kleuren van Painting the Past voor 2019. Een paar nieuwe kleuren en een paar uit de “...

  Lees meer
 • Nieuw binnen: Bungalow

  Nieuw binnen: Bungalow

  Nieuw binnen: Bungalow. In de collecties vind je veel invloeden uit India. Bungalow's inspiratie kwam van de vele kleuren, technieken...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.