Pure & Original Nieuwe Verfsoort!

De nieuwe muurverf van Pure & Original is er: Licetto. 

Licetto is een super matte en afwasbare eco verf op waterbasis. Ideaal voor keukens, badkamers, kinderkamers of bijvoorbeeld de hal.

In een huis waar geleefd mag worden, met kinderen of huisdieren is het fijn om de muren te kunnen afnemen. Veel afwasbare muurverven zijn licht glanzend of worden glanzend na het schoonmaken. Daarom is Pure & Original aan het werk  gegaan met het ontwikkelen van een vlek resistente muurverf die mat is én mooi, mat blijft!

Voor de muren in de badkamer geeft de matte Licetto verf een prachtig effect. De verf is geschikt voor vochtige ruimtes, afwasbaar en reinigbaar en geeft geen problemen bij kalkaanslag.

Schilder de keukenwand eens met de Licetto voor een egaal en strak effect. Wil je de wand achter het fornuis ook schilderen? Dan is hier een extra beschermlaag tegen vet spetters aan te raden. Met de Dead Flat Eco Sealer wordt de verf optimaal afgesloten en verzegeld. De muur is volledig afwasbaar en vlekken trekken er niet in. 

 • "Wanneer ik¬†interieuradvies nodig heb, ga ik altijd naar Kavel 22."

  Sonja
 • "Ik wilde heel graag mijn favoriete kleur de hoofdrol laten spelen in mijn interieur, met het plan van KAVEL22 is dat prachtig "

  Doetie (Buitenpost)
 • "We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!"

  Henk & Ali
 • "Het contact met Kavel22 voelde voor ons als een warme douche."

  Nienke
 • "Dit is voor mij de ideale woonwinkel"

  Ingrid
 • "Ik was toe aan een totale metamorfose van mijn interieur. Zonder hulp van Kavel22 had ik dit niet voor elkaar gekregen."

  Karel
 • " In ons vorige huis hadden we ook al gebruik gemaakt van de adviezen van KAVEL22 en bij dit huis wisten we zeker dat we dat we"

  Marian
 • Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  New Classics.... nice to meet you. De nieuwe kleuren van Painting the Past voor 2019. Een paar nieuwe kleuren en een paar uit de “...

  Lees meer
 • Nieuw binnen: Bungalow

  Nieuw binnen: Bungalow

  Nieuw binnen: Bungalow. In de collecties vind je veel invloeden uit India. Bungalow's inspiratie kwam van de vele kleuren, technieken...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.