Pure & Original Marrakech Walls

  1. Home
  2. Marrakech Walls

Met de Marrakech Walls geeft u de muren een stoere betonlook of de exclusieve Tadelakt look. Een stoere of juist een luxueuze sfeer in uw woning. Aan u de keuze.

€111,25
Merk:
Pure & Original
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 werkdagen

Productomschrijving

Marrakech Walls is een verf voor binnen met een sensuele, subtiele en luxueuze uitstraling. Het is 100% mineraal en zeer milieuvriendelijk.

Het oppervlak voelt zijdezacht aan en is zeer mat met een betonlook uitstraling, of afgewerkt met de kalkzeep krijgt het een zachte glans, vergelijkbaar met de Tadelakt uitstraling. Met de Italian Wax kan het oppervlak gepolijst worden tot hoogglans. De uitstraling wordt vooral bepaald door de wijze van aanbrengen en afwerking.

Bij vergelijking met een kleurstaal, kunnen lichte kleurafwijkingen mogelijk zijn. Dit door de natuurlijk materialen in de Marrakech Walls. De kleur en karakteristiek van Marrakech Walls is dat deze varieert naar gelang de zuigkracht van de ondergrond en de manier van aanbrengen. Voor een juiste weergave van de kleur en effect, altijd een testvlak plaatsen. Meng de verschillende verpakkingen alvorens te starten om kleurverschillen te vermijden en bestel voldoende.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »