Stoopen & Meeus Leemverf

  1. Home
  2. Leemverf

LET OP: Kijk naar de categorie Stoopen en Meeus Pigmentatie om uw kleur te bepalen. Daarna kunt u de kleur hier selecteren.

€0,00
Merk:
Stoopen & Meeus
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 werkdagen

Productomschrijving

Leem biedt een warm leefgevoel door zijn gedempte minerale uitzicht. De aangename structuur van dit oermateriaal verhoogt niet alleen het comfort door zijn natuurlijke chic, maar nodigt ook uit tot het koesteren van vriendschap en geluk: die warmte straalt het gewoon uit.

 

Leem is een basisproduct dat vele eeuwen geleden zijn oorsprong vond. Toen werd het al gebruikt om huizen mee af te werken. Door de ontdekking van cement werd leem in onze streek verdrongen als bouwmateriaal, maar dankzij zijn thermische isolatie, zijn antistatische eigenschappen en zijn vochtregulerende werking is het weer heel actueel. Leem kan namelijk vocht opnemen en afstaan zodat de luchtvochtigheid in huis op een constant peil blijft. Op die manier vergemakkelijken zijn ademende eigenschappen de taken van ventilatiesystemen. Ook in hermetisch gesloten gebouwen!

 

Deze eigenschappen maken leemverf ideaal in gebruik bij authentieke renovaties van oude gebouwen maar ook in de meest eigentijdse interieurs. Bovendien zijn met leemverf eindeloos veel decoratieve technieken perfect uitvoerbaar: van een vrij strakke, gedempte, chique look tot een genuanceerd en streperig uitzicht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »