Stijl- en sfeeradvies

Haal het mooiste uit je huis… soms makkelijker gezegd dan gedaan! Waar begin je, wat wil je wel en wat wil je niet veranderen. Van welke stijl en sfeer hou je en hoe krijg je dat voor elkaar? En dan het moet ook nog bij elkaar passen… help!

Een thuis creëeren vraagt tijd en aandacht om ervoor te zorgen dat je tot een mooi eindresultaat komt. Met een persoonlijk advies bij je thuis nemen we de tijd, hebben we aandacht voor al je plannen, ideeën, wensen en dromen en maken we samen een goed plan. Op deze manier zorgen we ervoor dat het echt jouw thuis wordt.

Wil je graag dat we je helpen bij het uitzoeken van de juiste meubels en accessoires? Regelmatig gaan we met klanten een dag op inspiratie. Sfeer proeven en de verschillende stijlen bekijken bij onze leveranciers. Leuk en inspirerend, het levert goede ideeën en vaak mooie vondsten op.

En dan is het bijna klaar… de wanden zijn geschilderd, de nieuwe meubels zijn er en de raambekleding hangt. Nu kun je de puntjes op de i zetten. Is het combineren en vinden van de juiste plek van je accessoires voor jou een grote nachtmerrie?

Ook dan komen we gewoon nog een keer langs met allemaal mooie accessoires en helpen we je met het inrichten en afstylen. Zo wordt jouw huis een echt thuis.

Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is…..genieten!

 • "Wanneer ik¬†interieuradvies nodig heb, ga ik altijd naar Kavel 22."

  Sonja
 • "Ik wilde heel graag mijn favoriete kleur de hoofdrol laten spelen in mijn interieur, met het plan van KAVEL22 is dat prachtig "

  Doetie (Buitenpost)
 • "We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!"

  Henk & Ali
 • "Het contact met Kavel22 voelde voor ons als een warme douche."

  Nienke
 • "Dit is voor mij de ideale woonwinkel"

  Ingrid
 • "Ik was toe aan een totale metamorfose van mijn interieur. Zonder hulp van Kavel22 had ik dit niet voor elkaar gekregen."

  Karel
 • " In ons vorige huis hadden we ook al gebruik gemaakt van de adviezen van KAVEL22 en bij dit huis wisten we zeker dat we dat we"

  Marian
 • Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  New Classics.... nice to meet you. De nieuwe kleuren van Painting the Past voor 2019. Een paar nieuwe kleuren en een paar uit de “...

  Lees meer
 • Winter

  Winter

  Korte dagen, lange koude nachten. De Winter is een seizoen van tegenstellingen, buiten is het koud en guur, binnen  maken we het wa...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.