Raw Stones

Raw Stones is ontstaan vanuit de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor authentieke en unieke karakteristieke vloeren. Binnen Raw Stones is daarvoor een uniek productieproces ontwikkeld. Hiermee kunt u de kenmerkende straatjes uit de Méditerranée met die robuuste uitstraling naar uw huis of bedrijfsruimte brengen. 

Raw Stones combineert een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft met de voordelen van een moderne, hedendaagse vloer. Het brengt warmte en sfeer in elke ruimte.

Raw Stones kunnen geleverd worden met een speciale coating, dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en wellness ruimtes.

Raw Stones zijn leverbaar in de types Terpstra of Abbey.

Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien. Ook bekend onder de naam Kinderkoppen. In varierende afmetingen worden de Terpstra Stones geleverd. 

Afmetingen Terpstra Stones:
-        Breedte van 9 cm tot 14 cm
-        Lengte van 17 cm tot 22 cm

Abbey Stones variëren qua afmeting waardoor er verschillende speelse patronen kunnen worden gelegd. O.a. wildverband of halfsteensverband. 

Afmetingen Abbey Stones:
-        Breedte van 40 of 50 cm
-        Lengte variërend van 25 cm tot 90 cm
-        Daarnaast blijven we op zoek naar unieke exemplaren.
 

Alle Raw Stones worden geleverd met een dikte van 8 tot 10 mm.

 

RAW STONES ZIJN LEVERBAAR
IN DE KLEUREN: 

1        Concrete
2        Mud
3        Clay
4        Volcano
5        Fossil
6        Minural
7        Tunder

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.