Raambekleding/Stoffen

Raambekleding… krijg je al slapeloze nachten als je dit woord hoort? Niet doen hoor. Wij  hebben de mooiste opties om van je ramen echte eye-catchers te maken in het interieur. Een ruimte zonder raambekleding is in de meeste gevallen gewoon echt niet af.

Chique vouwgordijnen, stoere shutters… We helpen je graag bij het maken van je keus, zodat jij er 's nachts niet wakker van hoeft te liggen (want ook in de slaapkamer is de juiste raambekleding erg belangrijk).

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan stoffen van hoge kwaliteit. Grove linnens, stoer katoen of subtiele inbetweens. Keuzemogelijkheden genoeg en een aantal stoffen zijn zeer geschikt voor het herstofferen van meubels en natuurlijk voor het maken van gordijnen. Daarnaast hebben we onlangs een uitgebreide collectie aan rolgordijnen, shutters, en oa houten jaloezieen aan ons assortiment toegevoegd.

 • "Wanneer ik¬†interieuradvies nodig heb, ga ik altijd naar Kavel 22."

  Sonja
 • "Ik wilde heel graag mijn favoriete kleur de hoofdrol laten spelen in mijn interieur, met het plan van KAVEL22 is dat prachtig "

  Doetie (Buitenpost)
 • "We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!"

  Henk & Ali
 • "Het contact met Kavel22 voelde voor ons als een warme douche."

  Nienke
 • "Dit is voor mij de ideale woonwinkel"

  Ingrid
 • "Ik was toe aan een totale metamorfose van mijn interieur. Zonder hulp van Kavel22 had ik dit niet voor elkaar gekregen."

  Karel
 • " In ons vorige huis hadden we ook al gebruik gemaakt van de adviezen van KAVEL22 en bij dit huis wisten we zeker dat we dat we"

  Marian
 • Autumn Breeze

  Autumn Breeze

  AUTUMN BREEZE De kalender geeft het aan.. het is herfst! Buiten wordt het kouder, de wind trekt aan, er valt regelmatig een ste...

  Lees meer
 • PTMD Design with passion

  PTMD Design with passion

  De nieuwe collectie van PTMD ligt nu in de winkel! Deze bestaat onder andere uit prachtige accessoires in warme metaaltinten, ruige,...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.