Raambekleding/Stoffen

Raambekleding… krijg je al slapeloze nachten als je dit woord hoort? Niet doen hoor. Wij  hebben de mooiste opties om van je ramen echte eye-catchers te maken in het interieur. Een ruimte zonder raambekleding is in de meeste gevallen gewoon echt niet af.

Chique vouwgordijnen, stoere shutters… We helpen je graag bij het maken van je keus, zodat jij er 's nachts niet wakker van hoeft te liggen (want ook in de slaapkamer is de juiste raambekleding erg belangrijk).

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan stoffen van hoge kwaliteit. Grove linnens, stoer katoen of subtiele inbetweens. Keuzemogelijkheden genoeg en een aantal stoffen zijn zeer geschikt voor het herstofferen van meubels en natuurlijk voor het maken van gordijnen. Daarnaast hebben we onlangs een uitgebreide collectie aan rolgordijnen, shutters, en oa houten jaloezieen aan ons assortiment toegevoegd.

 • "Wanneer ik¬†interieuradvies nodig heb, ga ik altijd naar Kavel 22."

  Sonja
 • "Ik wilde heel graag mijn favoriete kleur de hoofdrol laten spelen in mijn interieur, met het plan van KAVEL22 is dat prachtig "

  Doetie (Buitenpost)
 • "We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!"

  Henk & Ali
 • "Het contact met Kavel22 voelde voor ons als een warme douche."

  Nienke
 • "Dit is voor mij de ideale woonwinkel"

  Ingrid
 • "Ik was toe aan een totale metamorfose van mijn interieur. Zonder hulp van Kavel22 had ik dit niet voor elkaar gekregen."

  Karel
 • " In ons vorige huis hadden we ook al gebruik gemaakt van de adviezen van KAVEL22 en bij dit huis wisten we zeker dat we dat we"

  Marian
 • Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  Painting the Past: Nieuwe kleurenkaart

  New Classics.... nice to meet you. De nieuwe kleuren van Painting the Past voor 2019. Een paar nieuwe kleuren en een paar uit de “...

  Lees meer
 • Winter

  Winter

  Korte dagen, lange koude nachten. De Winter is een seizoen van tegenstellingen, buiten is het koud en guur, binnen  maken we het wa...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.