Loogbeits bij KAVEL22

Kavel 22 beschikt over een breed assortiment aan loog/verouderingsbeitsen. Loogbeits is een product met een chemische reactie, ideaal om je houten meubelen te voorzien van een andere uitstraling waarbij de hout"look" bewaard blijft. Omdat loogbeits een chemische reactie is, zal het op iedere houtsoort zijn eigen kleur geven. Na ongeveer 6 uur is de reactie uitgewerkt en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Loogbeits is alleen een kleurbeits, ter bescherming van het hout is er een topcoat. De topcoat is ook in verschillende kleuren leverbaar.

Loogbeits kan met een kwast of doek worden aangebracht. Het is mogelijk om de loogbeits te verdunnen tot 50%. Aan te raden is om op bijvoorbeeld de achterkant van het meubel een proef te maken, zodat goed te zien is hoe de loogbeits op het hout reageert.

De collectie loogbeitsen en topcoats is zeer uitgebreid. Door middel van verschillende kleurstalen is goed te zien wat de beits doet met de verschillende houtsoorten.

Wij  helpen je graag bij het kiezen van de perfecte kleurcombinatie van beits en topcoat. Een tafel die misschien niet helemaal naar jouw smaak is, geef je een verrassende make-over met loogbeits. Zo kun je genieten van de vernieuwde uitstraling van je oude meubels. Kom snel een kijkje nemen in de wondere wereld van loogbeits.

 • "Wanneer ik¬†interieuradvies nodig heb, ga ik altijd naar Kavel 22."

  Sonja
 • "Ik wilde heel graag mijn favoriete kleur de hoofdrol laten spelen in mijn interieur, met het plan van KAVEL22 is dat prachtig "

  Doetie (Buitenpost)
 • "We zijn gewoon weer verliefd op ons huis!"

  Henk & Ali
 • "Het contact met Kavel22 voelde voor ons als een warme douche."

  Nienke
 • "Dit is voor mij de ideale woonwinkel"

  Ingrid
 • "Ik was toe aan een totale metamorfose van mijn interieur. Zonder hulp van Kavel22 had ik dit niet voor elkaar gekregen."

  Karel
 • " In ons vorige huis hadden we ook al gebruik gemaakt van de adviezen van KAVEL22 en bij dit huis wisten we zeker dat we dat we"

  Marian
 • Painting the Past Outdoor

  Painting the Past Outdoor

  Stoelen naar buiten, de grote eettafel weer op het terras en loungechairs in de zon. Bij Painting the Past hebben we de summervibes helem...

  Lees meer
 • Summervibes

  Summervibes

  SUMMERVIBES Het is Zomer en daar willen we zoveel mogelijk van genieten! We zetten de deuren open, proberen elke zonnestraal op te vange...

  Lees meer
Meer nieuws